GRAPHTEC FC 8600 series

GRAPHTEC FC 8600 series

FC 8600-60 / 75 / 100 / 130 / 150

Οι κοπτικές μηχανές με την εξαιρετική παραγωγικότητα, μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση και την λειτουργία της Ιαπωνικής εταιρείας GRAPHTEC παρέχουν:
Ταχύτερη ταχύτητα κοπής στην κατηγορία τους:
Μέγιστη ταχύτητα κοπής 1485 mm / s για υψηλότερη παραγωγικότητα.

Μεγαλύτερη δύναμη κοπής στην κατηγορία τους:
5.88 N (600 gf) μέγιστη δύναμη κοπής για μεγάλη ποικιλία εφαρμογών.
Επεκτάσιμο  εύρος  πιθανών υλικών κοπής, όπως η παχιά μεμβράνη.

Πέντε μεγέθη που ταιριάζουν σε κάθε απαίτηση:

 

 

 

 

 

 

FC 8600-60 με πλάτος έως 61cm

FC 8600-75 με πλάτος έως 76cm

 

 

 

 

 

 

FC 8600-100 με πλάτος έως 106cm

 

FC 8600-130 με πλάτος έως 137cm

 

 

 

 

 

FC 8600-160 με πλάτος έως 162cm

 

 

 

Η νέα πέμπτη γενιά ARMS 5.0 (Advanced Registration Mark Sensing system) παρέχει εκτύπωση και κοπή υψηλής ακρίβειας, ενώ υποστηρίζει την αντιγραφή των δεδομένων κοπής συμπεριλαμβανομένης της εντολής ελέγχου ARMS για την κατασκευή σε πολλαπλά αντίγραφα των δεδομένων. Αυτό επιτρέπει τη δημιουργία πολλαπλών αντιγράφων χωρίς υπολογιστή, βελτιώνοντας σημαντικά την αποτελεσματικότητα της εργασίας. Τα υλικά μπορούν να διαχωριστούν από κάθε σειρά με το cross cutter όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία cross cutting.

Intuition Operation
Οι ρυθμίσεις μπορούν εύκολα να γίνουν χρησιμοποιώντας μεγάλη οθόνη LCD 3 ιντσών και τον πίνακα αφής, υποστηρίζοντας πολλές γλώσσες.

Perforation Cutting
Η κοπή διάτρησης πραγματοποιείται με έλεγχο  της δύναμη κοπής και της κλήσης τής λεπίδας προς τα επάνω / προς τα κάτω ή πλάγια, κινήσεις που αυξάνουν τα αποτελέσματα της κοπής. Είναι
ιδανικό για κοπή γραμμών, για χάραξη ετικέτας, για πύκμανση, για σήματα POP, κ.α.


 

 

 

 

 

 

Αuto-Paneling
Η αυτόματη τοποθέτηση είναι μια νέα δυνατότητα και διαχωρίζει αυτόματα τις εργασίες μεγάλης διάρκειας σε μικρότερες σελίδες που έχουν καταγραφεί διαδοχικά, χωρίς να αφήνει κενά ανάμεσα στα αρχεία. Το αποτέλεσμα είναι μια απρόσκοπτη, μακράς διάρκειας ολοκληρωμένη εργασία.

Dual configuration
Αποθηκεύστε δύο διαφορετικούς χρήστες με οκτώ ρυθμίσεις συνθηκών για κάθε έναν από αυτούς. Ένα πλήκτρο γρήγορης πρόσβασης επιτρέπει σύντομη εναλλαγή μεταξύ χρηστών.