Θερμοδιαμορφωτές

Αξιόπιστες μηχανές θερμοδιαμόρφωσης!

Η εταιρεία μας IMAGCO SA, ανέλαβε την αντιπροσωπεία της Ολλανδικής εταιρείας Shannon στην Ελλάδα. Η Shannon κατασκευάζει συστήματα διαμόρφωσης θερμοπλαστικών υλικών άριστης ποιότητας καθώς και μηχανήματα γυαλίσματος ακρυλικών και πολυκαρβονικών υλικών από το 1989.

Σειρά HRT

H σειρά θερμοδιαμορφωτών HRT της Shannon (plastic bending machines), είναι κατάλληλη για θερμοδιαμόρφωση υλικών όπως PVC foam, plexiglass, πολυπροπυλένιο, πολυκαρβονικά, πολυστερίνη, PET-G, PP, PE καθώς και όλα τα θερμοπλαστικά υλικά σε πάχη από 0,4mm έως 6mm. 

Σειρά HRK

H σειρά ΗRΚ, διαθέτει πολύ παραγωγικά μηχανήματα κάμψης με χρονοδιακόπτη και διακόπτη ποδιού. Παρέχει επίσης ρυθμιζόμενο σταμάτημα με κλίμακα βαθμονομημένη σε mm / inc. Τα θερμαντικά καλώδια είναι ανεξάρτητα και συνεχή, ρυθμιζόμενα σε θερμοκρασία. Στην σειρά HRK μπορούμε να θερμοδιαμορφώσουμε υλικά από 0,4mm έως και 10mm.

Οι ανακλαστήρες και στις δύο σειρές είναι ίδιοι και εύκολα ρυθμιζόμενοι. Παράλληλα συνδυάζονται με εξειδικευμένα εξαρτήματα, επεκτάσεις, πλαίσια και φύλλα κάμψης.

Εφαρμογές στην Πράξη... 

Οι παραπάνω θερμοδιαμορφωτές είναι ιδανικοί για κατασκευή: εντυποθηκών, σταντ, καρτοθηκών, σκαλιέρων, ραφιών από πλεξιγκλάς αλλά και ειδικές κατασκευές.

Επικοινωνήστε μαζί μας
για οικονομική προσφορά και για να μας δώσετε την παραγγελία σας 
για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις για τα προϊόντα μας,
από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:30 το πρωί έως τις 16:30 το μεσημέρι:
Τηλέφωνο: +30 210 6251 493
Ε-mail : cs@imagco.gr

Ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας